Duizendvragen.nl steunt kappers met “Haar & Kappers”-Pubquiz

Ondanks dat de kappers weer open zijn, hebben veel kappers het financieel nog steeds erg zwaar. De gemiste omzet gemist door de maanden gedwongen sluiting zijn niet eenvoudig in te halen en de compensatie van de overheid vult slechts een deel van de gemiste omzet aan. Duizendvragen.nl steunt de kappers met extra omzet en een speciale pubquiz.

In de vrijetijdsbranche is het momenteel ook erg lastig. Normaal speelt ‘Duizend Vragen’ de Pubquiz live in café’s en restaurants, maar helaas is dat ook al een lange tijd niet mogelijk geweest. Sinds kort speelt Duizend Vragen de pubquiz online.

Op vrijdag 15 mei 2021 organiseert ‘Duizend Vragen’ een online pubquiz” met als speciaal thema: “Haar en kappers”. Met deze speciale editie wil duizendvragen.nl kappers steunen. Het centrale onderwerp in de vragen is kapper, maar dan wel vanuit onverwachte invalshoeken. Herkent u de actrice met een ‘bad hair day’? Of weet u welke liedjes over kapsels gaan?

Grootste deel van de opbrengst voor de kappers

Het grootste deel van de opbrengst van de tickets voor deze online pubquiz is voor de kapper. De tickets zijn exclusief bij de deelnemende kappers te koop. Tickets kosten € 12,50 per stuk en zijn geldig voor een deelnemend huishouden. Per verkocht ticket geeft u een “Teamnaam”, “E-mailadres” en “Telefoonnummer” door aan uw kapper en via dat mailadres ontvangt u de link naar de pubquiz.

Meespelen?

Wilt u meespelen en een kapper steunen? Koop dan een kaart via een van de deelnemende kappers. De kaartverkoop loopt tot en met woensdag 12 mei 2021. Meer informatie op www.duizendvragen.nl.

Bent u kapper en wilt u meedoen? Duizendvragen.nl heeft niet alle kappers kunnen bereiken. Bent u kapper en wilt u meedoen aan deze actie, stuur een mailtje naar info@duizendvragen.nl en u krijgt alle benodigdheden toegezonden.