Camping en recreatie

Een pubquiz op de camping of een recreatiepark is een welkome aanvulling op het animatie-programma. Voor alle leeftijden kan een pubquiz leuk zijn. De pubquiz kan overdag deel uitmaken van het recreatieprogramma voor de jeugd of ’s avonds voor de volwassenen en oudere tieners. U biedt uw gasten een avond vol vermaak.

Verhoog uw horeca-omzet van die avond en verras uw gasten met vragen over de omgeving.

Maatwerk

Een pubquiz die u aanvraagt is altijd op maat gemaakt. Voor een camping of recreatiepark is het een mooie aanvulling om gasten met een pubquiz intensiever kennis te laten maken met alles wat de omgeving te bieden heeft. Dat is natuurlijk niet noodzakelijk, want alle vragen kunnen in de quiz verwerkt worden.

Indien u een restaurant of andere centrale horeca-aangelegenheid heeft is dat een mooie plaats om een pubquiz te houden. U verhoogt dan uw horecaomzet van die avond. De omgeving waar de quiz gehouden wordt zal in overleg besproken worden.

Faciliteiten

Voor een pubquiz is beeld- en geluidsapparatuur onontbeerlijk. Indien deze aanwezig is, kan daar gebruik van gemaakt worden. Dit zal in overleg afgesproken worden.